Over ons

Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is al sinds 1936 een begrip in Wapenveld en omgeving. Het familiebedrijf is uitgegroeid van een klein zelfstandig autobedrijf in Wapenveld tot een full service autobedrijf, waarvan de laatste 40 jaar als officieel Opel dealer en reparateur. Ook kunt u bij Autobedrijf Van Winsum voordelig tanken bij het Tango tankstation en zelf uw auto wassen in de wasbox.

De grote klantenkring van Autobedrijf Van Winsum bestaat voornamelijk uit het Opel-rijders, maar door de persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid weten ook steeds meer klanten met andere merken Autobedrijf Van Winsum in Wapenveld te vinden.

Daarom heeft Autobedrijf Van Winsum zich in 2019 tevens aangesloten bij JAMES Autoservice. JAMES Autoservice is een snelgroeiend merkonafhankelijk auto onderhoudsketen met 70 vestigingen in heel Nederland. En nu dus ook in WAPENVELD. JAMES Autoservice staat, net als Autobedrijf Van Winsum, voor persoonlijke Autoservice, betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

Namens alle medewerkers van Autobedrijf G. Van Winsum B.V. bent u van harte welkom aan Groteweg 42 in WAPENVELD. Autobedrijf G. Van Winsum B.V., al ruim 86 jaar vertrouwd op weg!