Onderhoud

Wie beter dan de medewerkers van Autobedrijf G. Van Winsum B.V. kan uw auto onderhouden? Laat uw auto door Autobedrijf G. Van Winsum B.V. controleren, onderhouden en/of repareren en krijg op alle aspecten het allerbeste! De allerbeste kwaliteit. De allerbeste zorg. Én de allerbeste afspraken. Maximale service en kwaliteit voor u én uw auto!

Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is uw garage als het gaat om een grote en kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. Wij bespreken altijd vooraf welk onderhoud uw auto nodig heeft en als er tijdens de onderhoudsbeurt extra reparatiewerkzaamheden nodig zijn informeren wij u op tijd. U bepaalt zelf of u de onderdelen wilt laten vervangen of repareren. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

Goed auto onderhoud is van belang wanneer u op uw auto wilt vertrouwen. Autobedrijf G. Van Winsum B.V. maakt daarom gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie. Daarnaast zijn de monteurs gediplomeerd en is de werkplaats voorzien van de modernste gereedschappen. Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is dus in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de nieuwste technieken goed te onderhouden en te repareren. Laat u periodiek uw auto onderhoud uitvoeren bij Autobedrijf G. Van Winsum B.V.? Dan ontvangt u een gratis APK én mobiliteitsgarantie.

Gratis APK en mobiliteitsgarantie

Als u uw auto periodiek laat onderhouden door Autobedrijf G. Van Winsum B.V., dan ontvangt u een gratis APK én mobiliteitsgarantie. Met de mobiliteitsgarantie heeft u recht op pechhulp in Nederland. De mobiliteitsgarantie is geldig tot uw volgende onderhoudsbeurt of voor de duur van maximaal één jaar. Meer weten over de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf G. Van Winsum B.V.?
Lees meer over de mobiliteitsgarantie.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Vooraf weten wat het kost.
  • Gratis APK én mobiliteitsgarantie bij auto onderhoud.
  • Werkplaats met de modernste voorzieningen.
  • Gegarandeerde kwaliteit.

Maak nu gelijk een afspraak voor onderhoud!